Hvordan bli en attraktiv kvinne (også etter 50)

Hvordan bli en attraktiv kvinne (også etter 50)

Er virkelig vi kvinner over 50 gått ut på dato, eller er det fortsatt håp?

I vår hadde Frode Thuen en artikkel i Aftenposten som mer eller mindre konkluderer med at kvinner over 50 er utgått på markedet. Det startet med at en dame klaga over håpløse mannfolk og lurer på om kvinnene er for kravstore

Det er en kjent sak at i en viss alder så dabber hormonproduksjonen av. Ubevisst så påvirker det utstrålingen vår. Det er ikke til å komme over at ungjentene utstråler flere feromoner enn oss 50 åringer og det sies at det du sender ut det får du igjen. Men er virkelig alt håp ute, eller er det noe vi kan gjøre?

Da første tegn til overgangsalder dukket opp fryktet jeg at hele den seksuelle epoken i livet snart var over. Men så fikk jeg fatt i en bok av Christiane Northrup, «The secret pleasures of menopause».  Forfatteren forsikret oss modne kvinner om at den seksuelle kraften* er der likevel, om ikke enda sterkere enn før. Den trenger bare å vekkes. Et av tipsene for å vekke den til live var å lese erotisk litteratur. Yes, tenkte jeg. Da kan jeg skal skrive erotisk litteratur isteden for. Enda en mulighet til å gjøre noe med skrivedrømmen. Den sommeren begynte jeg å skrive intuitive erotiske småhistorier. Og ja, energien ble påvirket. 

En varm sommerdag dro jeg til Bygdøy. Ikke til naturiststranda, for den epoken er definitivt over, men en liten avsidesliggende bukt med bare noen få mennesker spredt rundt om på knausene. Jeg satte meg ned med skriveboka. Når jeg skriver ser jeg som en film i hodet. Og bildene dukket opp nå også. Og ja, dama livnet til. Timene gikk fort og jeg enset nesten ikke folk rundt meg. Til slutt ble jeg avbrutt av regndråper som falt på notatene mine. Jeg kastet et blikk på klokka og oppdaget at det var på tide å gå. Parkeringa mi ville gå ut om få minutter, så jeg pakket sammen sakene mine.

            «Å skal du gå allerede?» En mann satt få meter unna. «Regnet går snart over, så du trenger ikke gå». 

De få dråpene hadde allerede tørket inn.

            «Æ, ja. Jeg må gå uansett. Parkeringa mi går ut,» svarte jeg og fortsatte å pakke sammen tingene mine. 

            «Det var jo synd,» sa han «Ellers kunne du fått et glass vin.»

            «Ja, det var synd,» svarte jeg. Han var slett ikke verst å se på heller.

            «Kunne du tenke deg å møtes senere for et glass da?»

Hvorfor ikke tenkte jeg og gav ham nummeret mitt. 

Dagen etter fikk jeg en sms og vi møttes. Faktisk flere ganger (men det er allerede historie).

Han spurte meg hva jeg skrev og jeg svarte det var en hemmelighet. Kanskje jeg vil fortelle det senere, sa jeg.  Det var litt flaut å si det da. Men leser du dette nå, så får du svaret. Det var en erotisk fortelling. Og nå holder jeg på å kle meg naken og vise fram det jeg ikke har turt tidligere, så nå er jeg endelig klar til å gi deg svaret. 

Det du stråler ut det får du tilbake. Ja, det virket i alle fall for meg. Kanskje det er på tide at jeg tar meg en tur ut i byen og skriver erotiske historier igjen?  Hvem vet hva jeg vil tiltrekke meg? 

*Seksualkraften er vår livskraft og at den fører til at vi blir både mer levende og attraktive er det ingen tvil om. Nå er det kanskje tid for å avsløre at romanen min som er på vei handler om hvordan denne kraften kan frigjøre oss. Den har fått tittelen «Livskraft – en nøkkel til frihet.» 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.