Bok

Bok

Min første roman kom ut 1. juli -22 Bestill her

Livskraft – en nøkkel til frihet

Å drømme en bok, er det mulig? Ja, sånn har det i alle fall vært for meg. Ikke på den måten at jeg våknet en morgen og hadde boka klappet og klar, men når jeg har satt meg ned for å skrive har filmen snurret og gått. Boka ble til underveis uten noen klar plan, men etter hvert forsto jeg hvor jeg skulle. Jeg har lagt vekt på å formidle historien på en lettfattelig måte uten noen tanker om at den skal oppfylle noen litterære kvaliteter. Jeg håper leseren tar til seg historien som formidles på den måten den er ment; en inspirasjon til å åpne opp for sin egen livskraft og seksualitet. 

Handling:

«Livskraft – en nøkkel til frihet» er en roman om hvordan seksualiteten gir kontakt med livskraften i oss. Ved hjelp av livskraften, eller seksualkraften, kan vi helbrede våre sår og frigjøre oss som mennesker.

Dette er fortellingen om Elham og hans famile. I barneårene blir han utsatt for en alvorlig tragedie. Senere får han opplæring i hvordan den seksuelle kraften kan brukes til å helberede dype sår. Historien starter i ørkenen og viser hvordan personlig frigjøring kan spre seg mellom mennesker, og på veien møte motstand i form av satte normer og regler i samfunnet.


Sagt om boka:

‘…å drømme en bok. Og å få oppleve noen andres drøm. Livskraft har vært en gave å få lese og følge i utvikling. Dersom boken leses med åpent hjerte, åpent sinn og med ønske om lærdom, har den veldig mye å gi. Jeg har fått speile min egen prosess i karakterene og historiene som har utfoldet seg, og opplevd mye magi i å kunne reflektere på kryss og tvers av Livskraft og mitt eget liv. Det er vanskelig å oppsummere reisen på noen setninger, jeg anbefaler å selv se hvor den kan bringe deg.’ Karen S

Du kan også lese mer om boka i bloggen min.

Bestill her

                                                                                                                   

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få informasjon og oppdateringer om nye tilbud.

Jeg spammer ikke og deler ikke din informasjon med andre. Personvern